American McGee med tidenes blodigste spill?

Det er i alle fall målet til denne kjente spilldesigneren, når han nå går i gang med City of the Dead.

Det er på den personlige nettsiden hans at American McGee har røpet at han jobber med et nytt prosjekt - et spill tydelig inspirert av George Romero sine zombie-filmer (som Dawn of the Dead). Vi vet for øyeblikket lite om City of the Dead, men i følge McGee er planen å lage det blodigste spillet noensinne.

Designdokumentet forteller i at American McGee har fått selveste George Romero med på laget, noe som bør love godt for tilhengere av sjangeren. Selve spillutviklingen er det Asylum Entertainment som skal stå for. Dette selskapet har tidligere stått for titler som Curse: The Eye of Isis og Bob the Builder. American McGee har enda ikke funnet noen utgiver for City of the Dead.

Interessant nok røper et besøk på American McGee sitt spill- og filmselskap, The Mauretania Import Export Company, to nye prosjekter - Bad Day LA og The Streets. Hva sistnevnte er har vi ikke peiling på - det kan være en film, for alt vi vet.

Bad Day LA beskrives imidlertid som et actionspill i stil med Medal of Honor og Call of Duty, men med sin egen lille vri på konseptet. Dette spillet kan for så vidt også være City of the Dead under et annet navn. Uansett hva som er tilfelle vil vi forhåpentligvis få mer informasjon om American McGee sine prosjekter om ikke alt for lenge.

Følg lenkene under reklamebanneret for mer informasjon.

Siste fra forsiden