Stillehavskrig i mai

Amerika mot Japan

Battlestations: Pacific invaderer butikkhyllene om et par måneder.

I action- og strategi-hybriden Battlestations: Midway måtte du lede den amerikanske marinen og luftvåpenet til seier i Stillehavet, og snart får du muligheten til å vende tilbake for å omskrive verdenshistorien. Eidos har nemlig annonsert slippdatoen for oppfølgeren, Battlestations: Pacific.

Som i det første spillet kan du vinne krigen for amerikanerne, men denne gangen får du også muligheten til å ta styringen over det japanske imperiets flåte og erobre havet. Du kan velge mellom to kampanjer med til sammen 28 oppdrag og disse tar for seg kjente konfliktområder som Pearl Harbor, Guadalcanal og Iwo Jima.

Du kan både gi ordre til flåtene din som i et strategispill og selv ta kontroll over enheter for å få mest ut av dem. Over hundre typer militære kjøretøy står til din disposisjon, og du får blant annet styre slagskip, bombefly, ubåter og utføre selvmordsangrep.

Utover enspillerkampanjen er det også en flerspillerdel hvor opptil åtte stykker kan krige mot hverandre i fem ulike moduser. Spillerne deles inn i to lag på én til fire og kjempe i både små trefninger og gigantiske sjøslag hvor over hundre enheter deltar.

BattleStations: Pacific slippes på Xbox 360 og PC. Amerikanerne kan leke krig fra 12. mai mens europeere og australiere får spillet 15. mai.

Diskutér artikkelen i forumet

Siste fra forsiden