Andre episode av nye King’s Quest har fått lanseringsdato

Eventyret om kong Graham fortsetter denne måneden.

Sierra

Den andre av totalt fem episoder i Sierras nye King’s Quest-spill vil lanseres 16. desember, melder utgiveren i en pressemelding. King’s Quest: Rubble Without a Cause fortsetter eventyret om kong Grahams yngre dager, og denne gangen er det hans lederevner som settes på prøve.

Hvordan skal unge Graham komme seg ut a denne klemma?

I episode to blir innbyggerne i Daventry holdt til fange av en gjeng gobliner, og den nylig kronede Graham må lede redningsoperasjonen for å redde folket sitt og bevise at han er riktig mann for tronen. I rollen som Graham må spillere gjøre vanskelige valg som kan ha alvorlige konsekvenser for de som står han nærmest.

Solid nyversjon

Når episode to lanseres i midten av desember vil det være fire og en halv måned siden den første episoden – A Knight to Remember – ble sluppet i slutten av juli. Sammenlignet med andre episodebaserte spill er det ganske lenge å vente, men utvikler The Old Gentlemen har tidligere uttalt at deres episoder er både lengre og mer omfattende enn de man finner i for eksempel Telltale-spillene.

I Rubble Without a Cause blir Graham kjent med flere nye figurer.

Tidligere i år tok vi en kikk på den første episoden, som ifølge vår skribent var en god start på eventyret til tross for manglende utfordringer i spillets gåter:

– King’s Quest: A Knight to Remember gir gamle spillere et godt gjensyn med kjente figurer, og samtidig en fin introduksjon for nye spillere. Historien og dialogene er velskrevne, morsomme og har solid stemmeskuespill. […] Fortellingen og humoren formidles også godt gjennom den visuelle stilen, med overdrevent teite animasjoner som allikevel passer inn i universet, skrev Gøran Solbakken.

Dersom du har PS Plus-medlemskap kan du sikre deg første episode av King’s Quest gratis denne måneden.

Neste år kommer andre del av Pillars of Eternitys første utvidelse.
The White March Part 2 kommer i januar »

Siste fra forsiden