Konkurranse

Julekalender 2021 - Luke 2

Andre luke i vår julekalender er åpnet

Se hvilken premie du kan vinne i dag.

Shutterstock/YanLev/Gamer.no

Helt siden 2003 har Gamer.no arrangert en årlig julekalender, og adventstiden i år blir selvfølgelig ikke et unntak. Nå er den lange tradisjonen i gang igjen, og vi har sikret oss en haug med kule premier som du kan vinne i år. Det er mye som ligger og venter bak de 24 lukene, så det er bare å sjekke innom oss hver dag fremover.

Ekstern SSD-lagring for spillere

Bak luke nummer to finner vi en ekstern SSD. SureFire Gaming Bunker SSD er en spesialbygd lagringsenhet først og fremst myntet på spillere som ønsker å lagre spillbiblioteket sitt i en praktisk, høykapasitets enhet om man er på farten eller trenger mer lagringsplass. SureFire har flerfargede RGB-skiftende LED-lys og et stilig design påvirket av de nyeste konsollene.

Surefire Gaming Bunker SSD 1 TB.
Surefire

Enheten bruker flash-minne og et USB 3.1 GEN 1-grensesnitt som gjør at den overfører data med opptil 5 Gb i sekundet. En egen USB-C-adapter følger også med.

Premien er levert av Surefire, og koster ifølge vår samarbeidspartner Prisguiden.no om lag 1600 kroner.

For å delta i trekningen må man svare korrekt på to spørsmål. Fristen for å delta er midnatt samme dag som luken er åpnet, og vinnerne trekkes og annonseres i egen artikkel på mandager.

Premiene sendes ut i januar.

Prisguiden.no er en kommersiell partner av Gamer.no. De leverer oppdaterte priser, prisvarsling og produktinformasjon. Du kan lese mer om Prisguiden her »
Spillrulett
679 har spilt i dag

Prøv dagens Spillrulett

Siste fra forsiden