Animal Crossing til Europa

Det kritikerroste GameCube-spillet Animal Crossing har endelig fått en europeisk utgivelsesdato.

Animal Crossing er en koselig by som er befolket av en haug ulike dyr. Du får rollen som en av innbyggerne i denne byen, og må leve livet ditt i sanntid. Du kan for eksempel bli venner med naboene, fiske i havet ved siden av byen, dekorere huset ditt og tjene penger ved å hjelpe naboene dine eller dra på skattejakt.

Tiden går som i den virkelige verden, og følger vår klokke nøyaktig. Når du går i seng på kvelden går også de virtuelle vennene dine og legger seg, og når du står opp er de også i ferd med å ta fatt på den nye dagen. Hver dag er full av unike hendelser, så det er alltid noe å oppdage.

Du trenger slettes ikke å oppleve Animal Crossing alene - opp til fire spillere kan spille etter tur, og det den ene gjør vil nødvendigvis påvirke den spillverdenen de andre får oppleve når de starter å spille. Du kan også legge igjen beskjeder til de andre spillerne på notistavler i spillet, eller gi dem gaver om du føler deg gavmild.

Om du har venner som eier spillet, kan du låne deres minnekort og reise til byen deres for å utforske den. Dessuten kan du ta en pause fra alt styret ved å reise på ferie til Animal Island, ved å lenke Animal Crossing til en GBA.

Nintendo har nå kunngjort at spillet kommer i salg i Europa den 24. september i år. Det er, med andre ord, ikke lenge til vi europeere får oppleve det som beskrives som et av de mest innovative GameCube-spillene på lenge.

Siste fra forsiden