Annonseres Uncharted 3 i desember?

Vi vil kanskje få gjensyn med herr Drake på årets VGA-kåring.

Nathan Drake er uten tvil spillbransjens største kjekkas. Denne litt arrogante, men også dyktige skattejegeren har alltid en humoristisk kommentar på lur, og det er umulig å ikke beundre denne vågale klatremesteren.

Sist gang vi så Drake hadde han såvidt kommet levende ut av en lang kappstrid med rivaliserende skattejegere. Stakkars Nathan fikk virkelig gjennomgå i det kritikerroste Among Thieves.

Nå hevder Kotaku å ha informasjon om gjenforeningen med vår kjære Drake. Ifølge det amerikanske spillmediet vil vi få en offisiell avsløring av Uncharted 3 dagen etter årets Video Games Awards, som holdes i midten av neste måned.

Dette kommer i etterkant av en slags invitasjon som har blitt sendt ut til de største spillmediene, hvor Sony lover å avsløre et eksklusivt PS3-spill dagen etter festivitetene.

Det står ingenting om hvilket spill det er snakk om her, men Kotaku mener å tro at det er Nathan Drakes tredje eventyr det er snakk om. Dette baserer de på et utsagn fra en anonym kilde som påstår at spillet vil bli vist for første gang i forbindelse med VGA-kåringen.

At vi en eller annen gang vil få et Uncharted 3 er ikke akkurat overraskende. Spesielt med tanke på at skuespiller Nolan North forsnakket seg ovenfor Gamepro for en stund tilbake. Men kanskje blir det endelig offisielt?

Les også:Anmeldelse: Uncharted 2: Among Thieves
Les også:Flere baner til Uncharted 2
Les også:"Drake" bekrefter Uncharted 3


(Kilde: Kotaku)

Siste fra forsiden