"Drake" bekrefter Uncharted 3

"Drake" bekrefter Uncharted 3

Denne artikkelen ble opprinnelig publisert på nettstedet Spillverket, og er ikke skrevet av redaksjonen i Gamer.no. Spillverket ble slått sammen med Gamer.no den 12. januar 2011, og vi har lagt ut artikkelarkivet som en tjeneste for gamle og nye lesere. Les mer

Nolan North er mannen bak stemmen til den nå meget kjente spillfiguren Nathan Drake, og nylig kunne han avsløre at vi ikke har sett det siste av den spreke eventyrhelten.

Travelt år

North er nok det nærmeste man kommer en stjerne innen stemmeskuespill og har hatt en produktiv karriere hvor han har jobbet med serier som Assassin's Creed og Halo i tillegg til Uncharted-spillene.

I et intervju med Gamepro sier North at han har mye å gjøre i år også, med minst én svært etterlengtet tittel på programmet.

– 2010 blir et travelt år. Det er oppfølgere til Uncharted 2 og Assassin's Creed 2 som skal lages, i tillegg til et par andre store premierer som ennå ikke er kunngjort, sa North.

Selv om Uncharted 3 ennå ikke er offisielt bekreftet, har det ligget i kortene en stund at det tredje spillet vil komme. Intervjuet med North må vel imidlertid kunne tolkes som en bekreftelse på at spillet ikke bare er på vei, men at det kanskje også kommer tidligere enn ventet.

Men inntil videre får vi nok bare vente på eventuelle uttalelser fra Sony/Naughty Dog og selvsagt også ønske North of resten av gjengen lykke til i arbeidet med oppfølgeren til et av de mest kritikerroste spillene gjennom tidene.

(Kilde: Gamepro, via IGN)

Kommentarer (7)

Forsiden akkurat nå

Til toppen