APB får en ny sjanse

Nå tilhører det massive onlinespillet ambisiøse amerikanere.

Det var en sørgelig saga vi ble vitne til tidligere i høst, da skotske Realtime Worlds opplevde alvorlige økonomiske problemer og så seg nødt til å stenge dørene for godt. Selskapets mest kjente produkt på den tiden var sandkassespillet Crackdown, som tok kritikerne med storm.

Nå kan det snart bli gjengkrig igjen.

Realtime Worlds satset svært tungt på det massive onlineskytespillet All Points Bulletin, og det ble sannsynligvis også deres bane. Spillet ble nemlig en flopp både hva salg og kritikk angår. Dermed raknet det hele i sømmene, og APB ble også lagt dødt.

Nå ser det ut til at amerikanske K2 Networks er ute med hjertestarteren, og spillet vil få en ny sjanse. Spillnettstedet Eurogamer melder nemlig at K2, som er mest kjente for å tilrettelegge asiatiske MMO-spill for det amerikanske markedet, har betalt drøyt 14 millioner norske kroner for rettigheter til politi-og-røver-spillet.

Det er ikke kjent hva slags planer selskapet har for APB, eller hvilken tidsramme de har for relansering, men det spekuleres i at de ønsker å gjøre det gratis å spille. K2 Networks eier nemlig en mikrotransaksjonsplattform kalt GamersFirst.

Siden det er uvisst når APB relanseres så kan du jo ta en titt i Spillkalenderen for å finne noe å slå ihjel tid med.

Siste fra forsiden