APB vender tilbake neste år

GamersFirst hviler slettes ikke på laurbærene.

I likhet med 2pac og Elvis Presley har nok APB fått adskillig mer oppmerksomhet etter sin død. Vifulgtespilletsskjebnesvært tett, og nå har historien jommen fått et nytt kapittel.

Det der er ikke lov.

Ifølge spillnettstedet Eurogamer har GamersFirst nemlig bekreftet at de er i besittelse av rettighetene til det massive onlinespillet. Det er likevel ikke alt - de planlegger visstnok å utgi det på nytt allerede i første halvdel av neste år.

– APB var et spill med en rekke eksepsjonelle egenskaper og noen briljante idéer, selv om det ble hjemsøkt av balanserings- og pengeproblemer. Vi vil ta alle spillets unike egenskaper, slik som det uovertrufne systemet for å skreddersy biler, våpen og figurer, og konvertere det til et ordentlig «free-to-play»-spill, sier Bjorn Book-Larsson, sjef av GamersFirst, til spillnettstedet.

Selskapet skal angivelig være godt på vei med både planlegging og tidlig utvikling av spillet, og kommer med mer informasjon i overskuelig fremtid. De lover også å i stor grad involvere spillerne i videreutviklingen - de heter jo tross alt GamersFirst.

Er du spent på hva annet som kommer ut? Ta en titt i vår Spillkalender!

Siste fra forsiden