Apex Legends - Duos

Apex Legends får duomodus neste uke

Respawn fortsetter å prøve nye ting.

EA

Fra og med 5. november kan du og én annen venn hoppe inn i Apex Legends' nye duomodus. Respawn tok til Twitter på onsdag for å bekrefte at den mye etterspurte modusen omsider er på vei til spillet.

Annet enn at modusen kommer, delte utvikleren lite informasjon om opplegget. Vi kan imidlertid gå ut ifra at duos vil fungere på samme måte som standard-Apex, bortsett fra at lagene da består av to spillere i stedet for tre.

Det Respawn kunne fortelle var at modusen kun blir tilgjengelig i en begrenset periode. Sånn sett blir den altså på lik linje med solomodusen, som forsvant noen uker etter at den ble introdusert.

Siden lanseringen av Apex Legends har utvikleren puslet med et par midlertidige moduser, inkludert Fight or Fright som er tilgjengelig nå. Så langt har ingen av dem dukket opp igjen etter de ble borte, og hvorvidt én eller flere vil gjenoppstå som en permanent greie i fremtiden er ikke godt å si.

Selve Apex lever enda i beste velgående, og EA kunne denne uken avsløre at spillerbasen har nådd 70 millioner. Uten noe nytt Battlefield til neste år har utgiveren lovet å satse stort på battle royale-spillet, blant annet med lansering på flere plattformer – inkludert mobil.

Snart kommer Apex Legends til Steam.
EA tar med seg spillbiblioteket sitt til Valves nettbutikk »

Siste fra forsiden