Apex Legends

Apex Legends fortsetter den kraftige veksten

Bidro til solid inntjening for EA.

EA

Spillgiganten EA la nylig frem sine seneste kvartalstall, og der kommer det blant annet frem at suksessen til selskapets store Fortnite-konkurrent Apex Legends ikke ser ut til å avta med det første.

Ifølge EA har skytespillet nå kommet opp i 70 millioner spillere, noe som er sterkt medvirkende til den solide inntjeningen utgiveren har hatt den siste tiden.

Den samlede, digitale omsetningen til EA lå på rekordhøye 3,88 milliarder dollar de siste 12 månedene, noe som er en økning på 8 prosent.

Tar innpå Fortnite

Andre titler som har gitt EA mynt i kassa er FIFAs Ultimate Team-modus, som hadde en økning i antall spillere på 22 prosent det siste året, mens Madden Ultimate Team hadde en økning på 19 prosent.

EA

Apex Legends tok av ganske umiddelbart etter lanseringen. Spillet nådde én million spillere bare i løpet av det første døgnet, og etter kun tre dager lå antallet spillere på 10 millioner.

I løpet av den første måneden etter lanseringen hadde Apex Legends kommet opp i 50 millioner spillere, et tall det tok konkurrenten Fortnite Battle Royale over tre måneder å nå.

Respawns skytespill tar altså kraftig innpå hovedkonkurrenten, men avstanden er fremdeles ganske stor. Fortnite hadde per mars måned i år kommet opp i hele 250 millioner spillere, ifølge statistikken til Statista.

Les også: Apex Legends' nyeste sesong byr på store endringer – se hva som er nytt »

Siste fra forsiden