Apex Legends - Fight or Fright

Spillere gjenoppstår som vandøde i ny Apex Legends-modus

Battle royale-spillet feirer Halloween med en tur tilbake til Kings Canyon.

EA

Den siste uken har det florert diverse rykter om en Halloween-modus for Apex Legends. Tirsdag kom den offisielle bekreftelsen fra utvikler Respawn, som varsler en splitter ny modus og et gjensyn med spillets opprinnelige kart.

Alle mot alle i zombiemodus

Når Fight or Fright-arrangementet sparkes i gang 15. oktober, får spillere teste den nye modusen Shadowfall. Denne utspiller seg på en alternativ versjon av Kings Canyon, der alt er litt mørkere og mer skummelt.

Artikkelen fortsetter under Twitter-meldingen.

Shadowfall begynner som en solomodus, der 35 spillere sendes ned på kartet og alle kjemper mot alle. De som dør er imidlertid ikke ferdige for kampen, men vil i stedet gjenoppstå som vandøde.

I denne formen kan man hverken bruke våpen eller figurenes spesialevner, men man beveger seg raskere, hopper høyere og slår hardere. I tillegg kan de vandøde klatre opp høye vegger og gjenoppstå igjen og igjen til kampen er over.

Når det kun er ti levende spillere igjen må disse slå seg sammen og komme seg til et skip for å bli evakuert. Jobben blir tilsynelatende ikke enkel, da man altså må kjempe mot 25 vandøde som bare vender tilbake hver gang de elimineres.

Halloweenkostymer

Spillere kan også låse opp enkelte gjenstander ved å fullføre utfordringer.
EA

Som vanlig med nye arrangementer i Apex Legends, kommer en bunke kosmetiske gjenstander for spillere å låse opp. Disse inkluderer «skins» til våpen, nye kostymer for heltene andre måter å pynte på opplevelsen.

Utviklerteamet har lært fra «loot boks»-dramatikken fra i sommer, og denne gangen får spillere flere måter å låse opp samtlige gjenstander. Man kan enten kjøpe gjenstander direkte for Apex Coins eller Crafting Materials, eller man kan ta sjansen på å låse opp det man ønsker gjennom Apex-pakkene med tilfeldig innhold.

Apex Legends Fight or Fright, med både Shadowfall og den Halloween-inspirerte kosmetikken, er tilgjengelig fra 15. oktober til 5. november.

Den nyeste Apex Legends-sesongen er i gang.
Introduserer ny helt, nytt kart og mye mer »

Les også
Anmeldelse: Apex Legends

Siste fra forsiden