Årets Call of Duty-satsing er avslørt

Call of Duty: Advanced Warfare foregår i fremtiden, og har Kevin Spacey i skurkerollen.

Activision

Activision har kunngjort at de vil lansere Call of Duty: Advanced Warfare den 4. november i år. Det nye spillet er under utvikling hos Sledgehammer Games, og blir deres første fullverdige spill i serien.

Call of Duty: Advanced Warfare foregår i år 2054, hvor et globalt angrep har slått ut mye av verdens infrastruktur og militære styrke. Det ser ut til å bli opp til et gigantisk, privat sikkerhetsselskap ved navn PMC å redde stumpene.

Supersoldater mot Kevin Spacey

Dette vil de gjøre ved hjelp av topptrente supersoldater, som er utstyrt med en Crysis-aktig kampdrakt som gir dem overlegne egenskaper. Du er en slik soldat, og i tillegg til draktens unike egenskaper får du massevis av høyteknologiske hjelpemidler å bruke.

Spillets hovedskurk er sjefen i et annet internasjonalt selskap, og han spilles som Activision har hintet om tidligere av House of Cards-stjernen Kevin Spacey.

Spillet byr på avansert grafikk.

Call of Duty: Advanced Warfare kommer til Windows-baserte PC-er og den nye konsollgenerasjonen, og er det første Call of Duty-spillet som har tatt tre år å produsere.

– Vi har gjort flere nøkkelendringer i retning kreativ kvalitet på Call of Duty: Advanced Warfare, og tilnærmingen vår har vært helt annerledes enn før, sier Activision-topp Eric Hirshberg i en pressemelding.

Den lange utviklingstiden skal blant annet resultere i det Activision refererer til som nærmest fotorealistiske miljøer, og de skal ha brukt en rekke nye teknikker for å levere en «nestegenerasjons» spillopplevelse.

Sledgehammer Games har tidligere beskrevet sitt nye spill som det mest kreative Call of Duty-spillet noensinne.

Siste fra forsiden