– Neste Call of Duty-spill blir det mest kreative noensinne

Sledgehammer har store planer for seriens 2014-tittel.

Det neste spillet blir forhåpentligvis bedre enn Call of Duty: Ghosts.
Activision

Etter at Infinity Ward imponerte både oss her på Gamer og de fleste andre med Call of Duty 4: Modern Warfare i 2007, har det i grunnen gått jevnt og trutt nedover med serien, før den nådde en bunnotering i fjor med Call of Duty: Ghosts.

Forrige måned ble det klart at Activision har rekruttert studioet Sledgehammer Games som et fast medlem på Call of Duty-laget, trolig for å prøve å revitalisere det stagnerende konseptet.

Sledgehammer Games ble grunnlagt av de to Dead Space-skaperne Glen Schofield og Michael Condrey, og det første prosjektet til studioet var å hjelpe Infinity Ward med å ferdigstille Modern Warfare 3 i 2011.

Store planer for neste spill

I skrivende stund er studioet travelt opptatt med å utvikle det neste Call of Duty-spillet, som skal lanseres en gang i slutten av året. Ikke så mye er kjent om spillet ennå, men under den nylig avsluttede GDC-messen i San Fransisco forsøkte Glen Schofield i alle fall å høyne forventingene til fansen med en liten dose selvskryt, som Gamespot skriver.

– Det neste Call of Duty-spillet blir det mest kreative og mest ambisiøse spillet vi noensinne har laget, skal Schofield ha uttalt under en presentasjon. Det ble også kjapt vist frem en figur fra spillet, som Gamespot beskrev som «imponerende».

Om det er noe sannhet i dette kan det altså være at vi har en ganske annerledes tilnærming til Call of Duty-serien i vente. Samtidig har ikke de to Sledgehammer-grunnleggerne allverdens med kjente spill å vise til på merittlisten fra før.

Utover Dead Space og Modern Warfare 3 har duoen tidligere blant annet jobbet på mer anonyme titler som From Russia With Love og Godfather II.

Call of Duty er blitt populære konkurransespill: Her er Europas beste Call of Duty: Ghosts-spillere »

Siste fra forsiden