EA med Monopol i 3D

Artig vri

Pengesugne spillere kan ta klassikeren til et helt nytt nivå denne høsten.

Monopol er en eviglang klassiker på brettspillfronten, og har hatt sine versjoner ute som dataspill tidligere. I forbindelse med merkevarens 75 årsjubileum skal vi imidlertid få servert noe ekstra spesielt.

På tur i Monopols gater.

Electronic Arts skriver nemlig i en pressemelding at man jobber med Monopoly Streets til Wii, Xbox 360 og PlayStation 3. For første gang skal vi få sjansen til å oppleve spillet som en levende, pulserende verden i full 3D. Verdenen skal hele tiden endre seg, i takt med det som skjer underveis i spillet.

Som vi alle vet er gater sentrale i Monopol, og det er disse du skal utforske i dette spillet. EA har fått med egne varianter og løsninger for å gjøre Streets unikt, men purister kan trøste seg med at det originale Monopol fortsatt er en del av pakka.

I tillegg til at du kan spille lokalt, vil det også bli mulig å hygge seg med flerspiller på nett og handle diverse nettlastbart innhold.

På Wii og Xbox 360 kan man bruke sin egenskapte avatar til å farte rundt i verdenen. Spillet utvikles for øvrig i samarbeid med Hasbro, som sitter på rettighetene til en rekke brettspill.

Monopoly Streets kommer høsten 2010.

Siste fra forsiden