Ascent: The Space Game ble lansert i april – nå vil utvikleren forbedre spillet

Ascent - The Space Game ble lansert i april – nå vil utvikleren forbedre spillet

Tyr til Kickstarter for å finansiere oppgraderingen.

Fluffy Kitten Studios

Fluffy Kitten Studios sparket denne uken i gang en Kickstarter-kampanje for romspillet Ascent – The Space Game. Spillet ble lansert i april, men nå ønsker skaperne å ta det neste steget for å la Ascent bli det spillet de alltid drømte om.

Etter kun tre dager har Ascent samlet inn halvparten av Kickstarter-målet på 35 000 dollar, og det er enda lenge igjen før kampanjen avsluttes den 1. november.

Store forandringer

Ifølge hovedmannen bak prosjektet, James Hicks, har det australske tomannsstudioet så langt brukt 70 000 dollar fra egen lomme på utviklingen, men nå er det snart tomt for penger. Derfor trenger de støtte til å gi spillet en ansiktsløftning som de mener er nødvendig for å appellere til et bredere publikum.

Det nettbaserte romspillet med over 270 milliarder stjernesystemer følger menneskehetens vei tilbake fra en økonomisk kollaps og fokuserer på samarbeid fremfor konkurranse mellom spillere. Vi skrev om Ascent i juni og allerede siden den gang har spillet gjennomgått store forandringer, med både nytt innhold og oppgradert utseende.

Da Gamer.no snakket med Hicks i sommer hadde han akkurat introdusert muligheten for å kolonisere nye planeter, noe spillerne har gjort i hopetall siden. Planen er fortsatt å åpne koloniene for spillere og NPC-er å vandre fritt i, en oppgave som ifølge Hicks blir adskillig lettere dersom de kan ansette to designere med hjelp fra Kickstarter-pengene.

Sammensveiset spillerbase

Takket være en av disse designerne, George Karandais, har utseende til Ascents mange romskip allerede fått en overhaling. Karandais har sammarbeidet tett med Ascents spillerbase og resultatene av arbeidet hans har styrket fellesskapsånden blant spillerne, skriver Fluffy Kitten på Kickstarter.

Nylig gikk en rekke spillere sammen om å bygge Ascents første spillerkonstruerte stjerneport. Arbeidet tok 45 dager og kostnadene var enorme, men takket være deres innsats kan nå alle spillere bruke stjerneporten til å utforske nye områder i universet.

Ascent ligger for salg på Desura og en gratis nettleserversjon er tilgjengelig på spillets nettside. I tillegg kan du stemme på spillet i Steam Greenlight.

Det har blitt vanskeligere å få støtte gjennom Kickstarter.
Folk gir mye mindre penger til Kickstarter-spill nå »

Siste fra forsiden