Assassin's Creed Odyssey får et lass med gratisinnhold denne måneden

Ubisoft introduserer flere oppdrag, hendelser, monstre og utstyr.

Assassin's Creed Odyssey vokser seg enda litt større denne måneden, med gratis innhold som rulles ut for spillet i tur og orden. Via sine nettsider har Ubisoft avslørt hva spillere har i vente, og her er oppdrag, nye utfordringer og mer.

Teaterstykke og kyklopkamp

Lost Tales of Greece tar spillere med på litt annerledes oppdrag.
Ubisoft

November måned sparker i gang en serie med oppdrag, kalt Lost Tales of Greece. Det første kapittelet – The Show Must Go On – er ute allerede nå, og lar spillere delta i et teaterstykke. Det andre – Divine Intervention – byr på litt mer action, og ber spiller om å komme seg gjennom en rekke «guddommelige» utfordringer.

Oppdragene blir tilgjengelige for alle som har kommet til episode nummer fem i hovedspillet, og vil vises som gule sideoppdrag på kartet. Ubisoft-teamet anbefaler at spillere lagrer før de går løs på Lost Tales of Greece-oppdrag, da de har en rekke alternative utfall og belønninger.

13. november kommer enda en gratis utfordring, i form av en gigantisk kyklop. Den enøyde skapningen byr på ekstra tøff motstand, men spillere som får has på ham vil stikke av med en legendarisk bue.

Løfter nivåtaket

Spillere får måle evner mot ekstra tøffe skip i såkalte Epic Events.
Ubisoft

Ellers kommer noe Ubisoft kaller Epic Events, som lar spillere teste sine evner mot vanskeligere motstandere, både til lands og til vanns. De som består testen vil låse opp nytt utstyr og skipsdesign, samt Orichalcum som kan brukes for å kjøpe kosmetiske gjenstander i spillet.

Nivåtaket i Assassin's Creed Odyssey vil også løftes fra 50 til 70, som gir flere Ability Points. Spillere som allerede har nådd nivå 50 vil få ettersendt alle erfaringspoengene de tjente opp siden de ankom nivåtaket.

Videre blir det billigere å oppgradere utstyr, og spillere får muligheten til å endre utseendet på deler av rustningen sin. Dersom du for eksempel har en kraftig hjelm du egentlig synes er stygg, kan du transplantere utseendet fra en annen hjelm for å se ut akkurat som du vil uten å svekke figuren din.

Du kan lese mer om endringene som kommer på spillets nettsider.

Vi likte Assassin's Creed Odyssey svært godt.
Vår anmelder kalte spillet en fantastisk opplevelse »

Siste fra forsiden