Assassin's Creed polstres

PS3-versjonen av kommende Brotherhood får mest innhold.

Det er ikke nytt at de største konsollprodusentene gjerne åpner lommeboka for å få litt saftigere innhold til sin spillmaskin.

Microsoft betalte i sin tid store penger til Rockstar for at Xbox 360 skulle få et solid forsprang med GTA IV-ekstrapakkene The Lost And Damned og The Ballad of Gay Tony, og Sony har sikret ekstra frynsegoder til de som kjøper Medal of Honor eller kommende Dead Space 2 til PlayStation 3.

Assassin's Creed: Brotherhood spås å bli en av årets største titler.

Det er selvsagt ikke slik at disse avtalene alltid har en pris, men det er nok regelen snarere enn unntaket. Nå er det i hvert fall Sonys tur igjen, for de har sikret seg ytterligere innhold til den kommende storutgivelsen Assassin's Creed: Brotherhood. Det har vi for øvrig testet tidligere.

Denne gangen skal det være snakk om en utvidelse som kan lastes ned allerede på utgivelsesdatoen, kalt Copernicus Conspiracy. Her vil PlayStation 3-eiere få tilgang til nye oppdrag, som utstedes av den velkjente astronomen Nicolaus Copernicus. Din rolle i det hele blir å forsvare den nevnte kjendisvitenskapsmannen mot en hissig konspirasjon.

Assassin's Creed: Brotherhood kommer ut 19. november til PC, PlayStation 3 og Xbox 360.

Lurer du på hvilke andre spill som er på vei? Ta en titt i vår Spillkalender.

Siste fra forsiden