Atomega er Ubisofts nyeste flerspillerskyter

Kjemp om å bli størst i det neste prosjektet fra Grow Home-utvikleren.

Mandag kunngjorde Ubisoft en helt ny flerspillerskyter – kalt Atomega – fra studioet bak de sjarmerende Grow Home-eventyrene. Spillet utvikles for PC og skal lanseres allerede til neste uke – nærmere bestemt 19. september.

Det er størrelsen som teller i Atomega.
Ubisoft

Atomega er satt til verdens ende, der universets eneste gjenlevende skapninger – «Exoforms» – lager sport av å banke løs på hverandre. De åndelignende vesenene har muligheten til å samle opp masse for å vokse seg større, og det er nettopp det spillet går ut på.

Voks, krymp og skyt

Opptil åtte spillere møtes til dyst i en lukket arena, i kamper som varer i ti minutter. Målet er å sanke flest poeng, noe man oppnår ved å plukke opp byggeklossene man finner rundt omkring i arenaen. Konseptet kan kanskje minne om gode gamle Snake, men utvikler Reflections krydrer opplevelsen med skyting i førsteperson.

Ved å knerte motspillere kan man stjele deres masse, og med nok klosser kan spillere endre form. Exoforms kan oppnå syv forskjellige former – fra en liten og smidig «Atom» til en gigantisk «Omega» – hver med forskjellige egenskaper, fordeler og ulemper.

«Større er bedre», skriver Reflections på spillets Steam-side, og som en Omega kan man enkelt gjøre kål på sine motstandere. Samtidig er man også arenaens klart største blink, og det å holde på alle byggeklossene sine ser ut til å bli en utfordrende oppgave.

Du kan se traileren for Atomega i videovinduet øverst.

Ubisoft introduserer også nye flerspillermuligheter til The Division.
Se traileren for gratisoppdateringen «Resistance» her »

Siste fra forsiden