Konkurranse

Julekalenderen 2016 – Luke 8

Åttende luke i kalenderen er åpnet

Julen trenger alltids flere helter.

Shutterstock/YanLev/Gamer.no

Helt siden 2003 har Gamer.no arrangert en årlig julekalender, og adventstiden i år blir selvfølgelig ikke et unntak. Nå er den lange tradisjonen i gang igjen, og vi har sikret oss en haug med kule premier som du kan vinne i år. Spillkonsoller og PC-utstyr, storspill og gavekort. Det er mye som ligger og venter bak de 24 lukene, og vi garanterer noe for en hver smak.

Samlerutgave av Overwatch

Overwatch Collector's Edition.
Blizzard Entertainment

Dagens premie er en Overwatch Collector's Edition til PC. Den heldige vinneren får ikke bare spillet og noen ekstra kosmetiske godbiter til noen av spillets helter og andre Blizzard-spill. I samlerutgaven får man også en detaljert illustrasjonsbok med masse informasjon om spillets helter og stedene i Overwatch-universet, samt en 28 centimeter høy statue av alles favorittsoldat, Soldier 76. Spillets fantastiske lydspor følger også med i samlerutgaven.

Flere her på bruket har brukt titalls timer i Overwatch siden lanseringen i mai, og fikk solid mottagelse i vår anmeldelse:

- Spillet er stappet av personlighet, stil og variasjon. De ulike brettene er gjennomførte, og samtlige av de 21 heltene er unike og vellagde, skrev Gøran i sin vurdering av spillet.

Slik kan du vinne

For å delta i trekningen må man svare korrekt på to spørsmål, som er forfattet av våre skribenter. Husk å oppgi adressen din slik at vi vet hvor premien skal sendes. Fristen for å delta er midnatt samme dag som luken er åpnet, og vinnerne trekkes og annonseres i egen artikkel på mandager.

Sjekk også julekalenderen hos våre søsternettsteder Tek.no og TU.no.

Spillrulett
403 har spilt i dag

Er du bedre enn snittet?

Siste fra forsiden