Persona 3 Reload

Avduket Persona 5 Tactica og Persona 3-nyversjon ved et uhell

Noen hos Atlus var litt for raske på avtrekkeren.

Skjermdump fra Persona 5 Tactica-traileren.

Tung dag på jobb for hvem det enn er som har ansvar for sosiale medier hos Atlus. Vedkommende var litt for rask på avtrekkeren natt til fredag, og avduket to nye Persona-spill via Instagram-kontoen til Atlus West.

De to spillene det gjelder er Persona 5 Tactica, et taktisk rollespill, og Persona 3 Reload, en nyversjon av det gamle PlayStation 2-spillet.

Etter alt å dømme skal planen ha vært å kunngjøre spillene på Xbox Games Showcase søndag kveld. Trailerne ble raskt fjernet, men ikke før lynraske Internett-brukere hadde fanget opp nyheten og spredt den for allevinder.

Persona 5 Tactica først i køen, med slippdato 17. november. Spillet sender Persona 5-figurene til helt nye verdener, der de skal utkjempe turbaserte kamper. Persona 3 Reload kommer tidlig neste år. Her gjenskapes originalen fra 2006 med moderne grafikk.

Basert på trailerne kommer spillene til PC, Xbox One og Xbox Series X/S, samt til Xbox Game Pass. De kan også finne veien til PlayStation, men her får vi vente på offisiell bekreftelse fra Sega og Atlus.

Les alle nyhetene om spillene som vises i sommer »

Siste fra forsiden