Nye sprell fra Wipeout-gjengen

Avslørt av stillingsutlysning

Denne gangen ser det slettes ikke ut til å bli racing.

Joystiq kan melde at den britiske utvikleren Sony Studios Liverpool, hovedsakelig kjent for Wipeout-serien i nyere tid, nå har nye baller i lufta. I hvert fall om vi skal tro en av deres stillingsutlysninger.

Jobbannonsen spør etter en erfaren designer som har gitt ut minst ett actionspill med suksess og som besitter erfaring fra utvikling av første- og tredjepersonsspill. Dermed er det liten sjanse for at deres kommende prosjekt er et nytt Wipeout-spill. Utover det vet man pent lite om hva dette går ut på.

Bilde fra Wipeout HD.

Dette kommer kanskje som et sunnhetstegn etter at studioets ble halvert i februar. Etter den tid har de inngått et nærmere samarbeid med MotorStorm-utvikler Evolution Studios, som også er Sony-eid. Med deres samlede racingkompetanse er det vel ikke uhørt å anta at et nytt Wipeout vil komme i fremtiden, men for øyeblikket har altså ingenting i den retning blitt annonsert.

Den britiske utvikleren Sony Studios Liverpool har en sentral rolle i den britiske spillindustrien. Stifet som Psygnosis i 1984 stod de bak utviklingen og utgivelsen av en hel rekke store titler, blant annet Lemmings-serien i samarbeid med DMA Design (nå Rockstar North). I 2001 ble de overtatt av Sony og gjort til en førstepartsutvikler for de.

Siste fra forsiden