Baldur's Gate til GOG?

Det ser fortsatt ut til å være liv i nettbutikken.

I går skrev vi at nettbutikken Good Old Games hadde blitt tatt ned, og erstattet med en beskjed som fikk det til å se ut som at siden var nedlagt. Vi skrev også at det gikk rykter om at hele greia var et markedsføringsstunt, og nå ser det ut til at disse ryktene stemmer.

GOGs «avskjedsvideo».

GOG-teamet la nemlig ut en video på Youtube, hvor de takket for to fantastiske år. De av oss som har mer fritid enn vi har godt av tok imidlertid en nærmere sjekk på videoen, og la merke til at den viste et par uforklarlige bilder.

Det viktigste av disse viser et bilde av BioWares klassiske rollespill Baldur's Gate til salgs på GOG – noe det aldri har vært. Det har imidlertid vært et av spillene GOG-brukerne har ønsket seg mest.

Hm.

Det andre bildet viser noe som kalles «GOGmixes» – det er nærtliggende å tro at det her er snakk om samlepakker.

GOG-nettstedet har også blitt oppdatert til å fortelle at det skal redegjøres for den nåværende situasjonen i morgen klokken seks.

Sjansene er med andre ord rimelig store for at det kunngjøres at GOG nå er ute av betaperioden (på høy tid, etter to år), og at de har noen skikkelige snadderspill å by på som plaster på såret til de som lot seg lure av deres lille stunt.

Siste fra forsiden