Ballrulling med Unreal-motor

Ballin' Outta Control har i alle fall navnet i orden.

Den unge spillutvikleren Impromptu Games jobber med et action/hjernetrimspill som heter Ballin' Outta Control. Her styrer du en ball, som må komme seg helskinnet gjennom en serie utendørs- og innendørsmiljøer.

Som vanlig i den artige ballrullingsjangeren må du bruke både fingerferdigheter og hjernekraft for å lykkes, da utfordringene er av både fysisk og mer mental art.

Ballen din kan gjøre mer enn å rulle rundt. Den kan også skyte, og trekke med seg andre objekter (ved hjelp av en «tractor beam». I tillegg kan omgivelsene manipuleres ved hjelp av brytere rundt omkring, og en tidlig video viser for eksempel hvordan et helt rom roteres etter at ballen har rullet over en knapp.

Spillet ser ut til å foregå i en serie lineære Portal-aktige omgivelser tettpakket med nøtter, som er lenket sammen via en mye friere utendørsverden.

Det er ikke klart når eller hvordan Ballin' Outta Control skal lanseres. Spillet er et av mange kommende indie-spill som bruker Unreal-motoren. Du kan sjekke utviklernes blogg for mer informasjon om prosjektet.

Fersk video fra spillet.

Siste fra forsiden