Bandai Namco inviterer til en ny runde med monsterslakt i God Eater 3

Se den første traileren for det nylig annonserte actionspillet.

Med en actionfylt trailer bekreftet Bandai Namco denne uken at arbeidet er i gang med et nytt God Eater-spill. Videoen – som du kan se over – viser litt av det fans kan vente seg, med frenetiske kamper mot enorme beist.

Spillere får bryne seg på en rekke Aragami-monstre.
Skjermbilde/YouTube

Ifølge en pressemelding er handlingen igjen satt til en verden i ruiner, der monstre kalt Aragami herjer med alt og alle. Som tidligere i serien er det opp til heltene i God Eater-gruppen å redde menneskeheten fra ødeleggelse.

De titulære elitesoldatene har evnen til å bruke God Arcs, de eneste våpnene som er i stand til å beseire Aragami-skapningene. Oppdraget blir imidlertid litt mer komplisert enn som så, og Bandai hinter om en ny utfordring for God Eater-soldatene å takle.

Ellers nevner utvikleren ikke noe om lanseringsplanene for spillet. Når vi kan vente å få det, eller hvilke plattformer det kommer til, er dermed uklart.

Vi kan likevel gjette på at det i hvert fall blir å finne på PlayStation 4, og trolig på PC. Serien har hatt fast tilhold på PlayStation-konsoller siden lanseringen av det opprinnelige God Eater i 2010. Det forrige innslaget – God Eater Resurrection – kom til PlayStation 4, PlayStation Vita og PC i 2016.

Bandai Namco har flere actionspill på gang.
Code Vein blander Dark Souls-kamper og vampyrer »

Siste fra forsiden