C&C 4 med dato

Baser på fire bein

Siste akt i Tiberium-sagaen kommer i mars.

Electronic Arts har akkurat kunngjort slippdatoen til det fjerde (hvis vi ser bort fra et par avleggere) Command & Conquer-spillet i Tiberium-Sagaen. Command & Conquer 4: Tiberian Twilight slippes over hele verden 16. mars.

Nod og GDI holder på som vanlig

Spillet foregår femten år etter hendelsene i Command & Conquer 3: Tiberium Wars. Erkefiendene Nod og GDI har inngått en allianse for å redde planeten fra det giftige stoffet tiberium, men ekstremister på begge sider bryter våpenhvilen.

Tiberian Twilight skal avslutte historien som startet i det først Command & Conquer på 90-tallet, og omhandler blant annet den endelige skjebnen til superskurken Kane, og kanskje også hva han egentlig er og hva han prøver å oppnå.

Det loves også massevis av nyvinninger i spillmekanismene. Den viktigste nyheten er at basebygging er erstattet med nye, mobile hovedkvarter. Disse digre kampmaskinene vandrer rundt på slagmarken, og fungerer både som stridsenhet og produsent av soldater og kjøretøy.

Bortsett fra å velge mellom å spille GDI eller Nod kan du i tillegg velge klasse. Hver av spillets tre klasser har egne spesialvåpen og soldater, og du låser opp nye ved å tjene erfaringspoeng. Poeng får man ved å spille gjennom kampanjene, eller kjempe mot andre spillere over nettet.

Siste fra forsiden