Batman: Arkham Origins får besøk av Mr. Freeze

Den neste tilleggspakken har fått dato og trailer.

Etter to svært kritikerroste forgjengere maktet ikke Batman: Arkham Origins å leve opp til de høye forventningene, og spillet klarte heller ikke å vekke nevneverdig entusiasme hos Gamer.nos anmelder.

Som seg hør og bør har spillet likevel fått sin andel nedlastbart ekstrainnhold, blant annet flere utfordringskart, noen nye spillbare figurer og nye drakter. Nå kan DC Entertainment imidlertid melde at den mest ettertraktede innholdsspakken har fått både dato og trailer.

Informasjonen kommer i form av en ny episode av DCs All Access-serie på YouTube. Den nye utvidelsen heter «Cold, Cold Heart» og vil bli lansert 22. april for Xbox 360, PlayStation 3 og PC.

Gjensyn med gammel fiende

Pakken byr på et splitter nytt historiekapittel, og som navnet antyder er det Mr. Freeze som vil spille hovedrollen denne gangen. Nærmere bestemt skal den nye historiebiten ta for seg opprinnelsen til Mr. Freeze-figuren.

I kampen mot den kjølige erkefienden skal Batman også ha en ny, eksperimentell drakt til rådighet for å kunne stå imot såkalte «kryogeniske» våpen som disponeres av Mr. Freezes fotsoldater.

Utover dette er det ikke så mye som er kjent om den nye innholdspakken. Traileren er heller ikke spesielt informativ, men av mer filmatisk art. Du finner den inne i All Access-episoden, som du kan se under.

«Cold, Cold Heart» kommer altså ikke til Wii U: Warner Brothers droppet den på grunn av lav etterspørsel »

Siste fra forsiden