Batman: Arkham Origins får ikke mer nedlastbart innhold på Wii U

Warner Bros. dropper Nintendo-konsollen, og refunderer sesongpass.

Sorry, Batman. Ikke flere Wii U-eventyr på deg.
Warner Bros.

Warner Bros. har bestemt seg for å stagge den kommende innholdspakken til Batman: Arkham Origins på Wii U. Dette melder Go Nintendo, Eurogamer og Polygon. Lanseringen går som planlagt på de resterende konsollene, så de som eier spillet på Xbox 360, PlayStation 3 og Windows har ingenting å frykte.

Batman får bråstopp på Wii U.

Grunnen til vingeklippingen skal være manglende interesse.

– Basert på etterspørselen for nedlastbart innhold på konsollen har Warner Bros. Interactive Entertainment valgt å fjerne tilbudet om den nye historiekampanjen på Wii U, forteller de til Eurogamer.

Rosinen i pølsa

Batman: Arkham Origins har allerede fått et par alternative drakter, en pakke med utfordringskart, og den kommende rosinen i pølsa. Innholdspakken er et tillegg som serverer en ny kampanjehistorie i Batman-spillet, og er utvilsomt det ekstrainnholdet som er av størst interesse. At alt planlagt nedlastbart innhold ble solgt inn via et sesongpas i høst blir derfor et ømt punkt for Wii U-eiere.

Heldigvis får man refundert sesongpasset. .

Warner Bros. anerkjenner dette, og velger å refundere alle sesongpassene til de som har punget ut for innholdet. Spillerne får et innskudd tilsvarende verdien på sesongpasset til sin Nintendo eShop-kontoen sin.

Skrantende Wii U

Til tross for flere gode spill den siste tiden har Wii U slitt med å få fart på salget. Tidligere denne uken la selskapet frem et betydelig dårligere resultat enn tidligere anslått, og toppsjef Satoru Iwata svarte med å halvere sin egen lønn i flere måneder. I tillegg jobber selskapet nå for å se hva som er nødvendig for å få skuta på rett kjøl.

Andre utgivere virker også å være lunkne på Wii U for tiden. For en ukes tid siden dukket det opp et rykte om at EA ikke ønsker å publisere flere spill til Wii U.

Lynvingens nyeste eventyr kom i høst, men ble ingen innertier.
Vår anmelder hadde mange innvendinger mot Batman: Arkham Origins »

Siste fra forsiden