Battlefield 2142 under utvikling?

Digital Illusions har gitt noen matematiske hint om hva det neste spillet i Battlefield-serien kommer til å omhandle, samtidig som en interessant video har dukket opp på nettet.

Nettstedet Shacknews hadde nylig et intervju med Digital Illusions angående den kommende Xbox 360-versjonen av Battlefield 2: Modern Combat. Som seg hør og bør stilte de også spørsmål om hva vi kan forvente av fremtiden til BattleField-serien, og her fikk de et veldig spennende svar:

Er dette Battlefield 2142?

- Vi kommer snart til å kunngjøre noe veldig stort, så følg med. En annen intervjuer spurte om det samme, og jeg gav ham et lite hint, så det er vel bare rettferdig at jeg gjør det samme for deg: 3213/3X2. Eller sagt på en annen måte: S.R. 4588164.

Nå er selvfølgelig spørsmålet hva disse hintene betyr, og det har ikke tatt ivrige nettbrukere lang tid å komme frem til en løsning. 3213/3X2 kan bety at vi deler tallet 3213 på 3, og så ganger resultatet av delestykket med to. Da får vi 2142, som tilfeldigvis også er det samme som kvadratroten ("square root" eller s.r.) av 4588164.

Med tanke på at det første Battlefield-spillet het Battlefield 1942, er det ikke så usannsynlig at et eventuelt futuristisk Battlefield-spill ville kunne få et navn som Battlefield 2142. Dette ser ut til å støttes opp av en video som har funnet veien ut på nettet, som ser ut til å stamme fra Digital Illusions.

Her ser vi en "mech" (kamprobot), en gruppe soldater og noen flygende kjøretøyer, samt teksten "Stella - Minsk Level Showcase". Det hele avsluttes med "Digital Illusions" og "for internal use only". Om videoen er ekte eller ikke er fortsatt et åpent spørsmål, men da vi spurte Digital Illusions om videoens ekthet fikk vi et kort "vi kommenterer ikke rykter" til svar. Vi fikk med andre ord ingen avkreftelse på at videoen er ekte.

Vi får med andre ord bare vente å se, men det tar sannsynligvis ikke spesielt lang tid før vi får litt mer klarhet i sakene.

Siste fra forsiden