Battlefield 4-betatesten er i gang

Har du Premium-abonnement eller forhåndsbestilt, er det bare å plaffe løs.

Det er fremdeles en måned igjen til DICE slipper Battlefield 4. Innen den tid ønsker utvikleren å testkjøre fundamentet litt, samt gi spillermassen et lite glimt av hva slags skyteaction de har i vente.

Startskuddet for betatest-fasen smalt tirsdag. I første omgang er det spillere med Battlefield 3 Premium-abonnement, de som har forhåndsbestilt spesialutgaven av Battlefield 4, og de som kjøpte spesialutgaven av kalkunen Medal of Honor: Warfighter i fjor. Resten av røkla får komme inn 4. oktober.

PC-spillere er første gruppe ute, og har allerede fått boltre seg i flerspillerkartet Siege of Shanghai i Domination- og Conquest-modiene.

Konsolletterslep

På konsoll er timeplanen litt annerledes: Xbox 360-utgaven skulle etter planen være oppe klokken 11:00, men er visstnok ikke klart i Norge helt enda. PlayStation 3-gjengen får tilgang mellom klokken 14:00 og 18:00 en gang.

Denne kan felles i betatesten.

Betatesten kommer til å være åpen til 15. oktober. For å delta laster du ned klienten via Origin på Windows, PlayStation Network på PlayStation 3 eller fra Xbox Live på Xbox 360.

Vi fikk selv prøve Sige of Shanghai under årets E3-messe, og kunne rapportere om noen nyvinninger. Vi ble dog ikke helt overbevist om at hoppet fra forgjengeren var stort nok, men at målet om å minske skillet mellom PC- og konsollutgavene virket å gå mot mål.

Battlefield 4 kommer 1. november til Xbox 360, PlayStation 3 og Windows. Egne utgaver til Xbox One og PlayStation 4 kommer når konsollene er ute på markedet.

Les også: Sniktitt på Battlefield 4 Les også: Intervju med Battlefield 4-gjengen

Siste fra forsiden