Battlefield: Play4free avduket

Som lovet annonserte EA et nytt Battlefield i dag.

For et par dager siden avslørte tidligere Battlefield-produsent Ben Cousins at han var i London for å avduke et nytt Battlefield-spill. Spekulasjonene fulgte, blant annet var tittelen Battlefield: Assault blant de mer aktuelle kandidatene. Nå har katten sluppet ut av saken, Battlefield Play4free ble nylig annonsert.

BF: Play4free bygger videre på konseptet bak etterhvert velkjente Battlefield: Heroes, et gratis og browser-basert Battlefield-spill. Men hvor BF: Heroes har satset på såkalt leken krigføring, vil derimot BF: Play4free kjøre en langt mer seriøs "tone". Battlefield: Play4free vil ifølge utviklerne fokusere på samtlige av elementene som kjennetegner Battlefield-serien, både kjøretøy, store slag og mange spillere. Opptil 32 spillere skal få krige på kjente og kjære brett fra klassikeren Battlefield 2, men med våpen og utstyr fra nåværende FPS-konge BF: Bad Company 2.

– Vi pløyet ny mark i 2009 med Battlefield: Heroes, som for øyeblikket har over seks millioner spillere på verdensbasis. Nå bygger vi videre på den suksessen med et nytt Battlefield som vil fokusere på kjernefølelsen i Battlefield-serien. Battlefield: Play4free vil bli et seriøst spill for fans som leiter etter super, men gratis, opplevelse på høyde med nåværende stortitler.

BF: Play4free skal etter planen slippes i løpet av våren neste år, men ivrer du etter å prøve det nye spillet kan du skrive deg opp for en lukket beta som starter 30. november.

(Kilde: Pressemelding)

Siste fra forsiden