Battlefield V vil justere hvor mye man tåler i flerspillerdelen

DICE innrømmer at spillere dør for raskt.

EA

DICE har avslørt en rekke endringer som er på vei til Battlefield V. I et lengre innlegg på Reddit snakket utvikleren om planlagte justeringer til flerspillerdelen, spesielt knyttet til hvor lang tid det tar å knerte hverandre.

– Har sett at spillere dør for ofte og for raskt

DICE jobber med flere justeringer til flerspillerdelen i Battlefield V.
EA

Innlegget åpnet med å ta for seg balanseringen av hvor mye man tåler før man dør i flerspillerdelen til Battlefield V – såkalt Time to Kill, TTK, og Time to Death, TTD.

– Vi har sett at spillere dør for ofte og for raskt og at de blir frustrerte på grunn av det. Derfor ser vi på hvordan vi kan forbedre opplevelsen for både nye spillere og veteraner, forklarer designer Florian Le Bihan.

I tiden fremover vil teamet begynne å eksperimentere med TTK, og spillere kan oppleve at det vil ta lengre tid før motstanderen dør. Han forsikrer imidlertid om at endringer vil utføres i samtaler med spillerbasen, for å komme frem til en god løsning.

Disse endringene vil ikke komme på plass før Battlefield Vs neste oppdatering, men er et viktig punkt på agendaen, forteller DICE. Den første runden med eksperimentering begynner snart, men en dato er ikke satt.

Leger uten begrensninger

Videre la utvikleren frem andre oppdateringer som rulles ut allerede 4. desember – samtidig med den første Tides of War-oppdateringen. Blant de mange justeringene er en oppgradering for Medic, som er designet for å gjøre klassen mer effektiv i kamp.

Medic-klassen blir snart flinkere til annet enn å plukke opp skadde lagkamerater.
EA

Flere av Medic-klassens våpen vil fungere litt bedre på avstand. Maskinpistolene skyter for eksempel raskere og blir mer treffsikre, sammenlignet med våpen som er tilgjengelig for andre klasser.

DICE lover også å polere på det å plukke opp medspillere som har falt i kamp. Utvikleren har oppdaget noen forsinkelser i animasjonen som har gjort prosessen mer langsom enn den burde være, og med den kommende oppdateringen vil arbeidet gå unna litt raskere.

Ellers kommer et lass med balanseendringer for ulike våpen, forbedringer til tilskuermodusen og diverse justeringer for å gjøre helhetsopplevelsen bedre. Du kan lese mer om oppdateringen på Reddit.

Mer informasjon om det første Tides of War-kapittelet – kalt Overture – vil også bli avduket denne uken.

Les også
Anmeldelse: Battlefield V

Vår anmelder var ikke spesielt fornøyd med Battlefield V.
Han mente riktignok at skytefølelsen satt som en kule »

Siste fra forsiden