Scribblenauts får oppfølger

Bedre lykke neste gang?

Nautet er tilbake for flere skriblerier.

Scribblenauts var et nyskapende og spennende spill hvor du kunne trylle frem omtrent alt mulig bare ved å skrive navnet. Om du skrev "dinosaur" dukket det opp en dinosaur, og om du skrev "stige" dukket det opp en stige.

Originalspillet.

Tingene du tryllet frem ville oppføre seg som forenklede versjoner av virkelighetens utgaver. Dinosauren ville sannsynligvis gå til angrep på andre vesener, mens stigen kunne brukes til å klatre i.

Uheldigvis led Scribblenauts av et tidvis svært problematisk kontrollsystem, som kunne legge en kraftig demper på moroa. Men konseptet var glimrende, og spillet solgte godt nok til at utviklerne har fått en ny sjanse.

Scribblenauts 2 er nå kunngjort for Nintendo DS. Detaljene om spillet skjuler seg i nyeste nummer av det amerikanske spillbladet Nintendo Power, men det røpes at vi får 10 000 nye adjektiver, 120 nye verdener og et forbedret kontrollsystem.

Et nytt hintsystem loves også, og spillets fysikkmotor skal være forbedret. I tillegg forsøker utviklerne å designe nivåene slik at det ikke blir så lett å bruke samme løsning om og om igjen, slik man ofte kunne i originalen.

Scribblenauts 2 skal lanseres til høsten, i alle fall i USA. Du kan lese mer om originalspillet i vår anmeldelse.

Siste fra forsiden