Ber om hjelp til å gjenskape Titanics skjebnesvangre ferd

Kan du løse drapsgåten før skipet treffer isfjellet?

Four Funnels Entertainment

I Titanic: Honor and Glory plasseres du om bord på RMS Titanics jomfrutur i 1912. Skipet er gjenskapt ned til hver minste detalj, og spillets historie tar deg med på hele turen, fra avreisen 10. april til forliset fem dager senere.

Du tar rollen som den oppdiktede passasjeren Robert Morgan, som er feilaktig beskyldt for en rekke ran og drap. Den eneste måten å bevise din uskyld er å finne den virkelige gjerningsmannen, som også befinner seg om bord på skipet.

I løpet av den fem dager lange turen må du snakke med andre passasjerer, lete etter spor og samle bevis, alt uten å bli oppdaget av mennene som jakter på deg. Når Titanic treffer et isfjell må du handle raskt og foreta en rekke vanskelige valg før skipet synker.

RMS Titanics er gjenskapt ned til hver minste detalj.

Trenger åtte millioner

Arbeidet med det ambisiøse prosjektet er allerede godt på vei, men nå trenger utviklerne hjelp for å gå videre. Four Funnels Entertainment ber om nesten to millioner kroner i spillets folkefinansieringskampanje på Indiegogo. Dette er riktignok bare et minimumsbeløp, noe sjefen for prosjektet, Tom Lynskey, innrømmer ikke vil være nok til å fullføre prosjektet.

I virkeligheten håper studioet på nærmere åtte millioner kroner for å realisere spillets fulle visjon. Dette inkluderer å la spillere utforske større deler av Southampton, der Titanic begynte sin reise, samt Cherbourg og Queenstown, der skipet plukket opp passasjerer før det satte kurs for New York.

Dette er den andre gangen studioet har bedt om penger for utviklingen av Titanic: Honor and Glory. I begynnelsen av 2013 samlet den første kampanjen inn litt over 150 000 kroner, den gang til prosjektets andre av totalt fem faser. Nå er prosjektet inne i fase tre, der mesteparten av spillet skal gjøres ferdig.

Siste fra forsiden