Bli Big Daddy i Bioshock 2

Beskytt de søte små

I den etterlengtede oppfølgeren får du dykkerdrakt og drill.

I løpet av den siste uka har det gått interessante rykter om hovedrolleinnehaveren i actionspillet Bioshock 2: Sea of Dreams. Ifølge ryktene påtar du deg rollen som en av de digre vaktmonstrene Big Daddy fra det første Bioshock, og Eurogamer hevder nå å kunne bekrefte dette.

Eurogamer har nemlig sett spillet hos utvikler 2K Marin og kan fortelle at du ikke spiller en hvilken som helst Big Daddy, men den aller første som ble produsert. I det første spillet måtte du bekjempe disse digre beistene for å slå klørne i små, muterte jenter. Når du hadde fanget jentene kunne du velge mellom å drepe dem for å stjele verdifullt, genetisk materiale eller redde dem. I Sea of Dreams derimot kan du velge mellom å kverke dem eller adoptere dem.

Som stolt fosterfar blir det din oppgave å beskytte de små krapylene mens de høster genetisk materiale fra diverse mutanter i undervannsbyen Rapture. Du må også kjempe mot ditt kvinnelige motstykke, Big Sister, som har en lei tendens til å kidnappe småjenter.

Eurogamer bekrefter at du kan oppgrader deg selv med diverse superkrefter som i originalen, og det blir også en eller annen form for flerspiller, men ingen samarbeidmodus. Vi får selvsagt også leke oss med den karakteristiske drillen mange Big Daddy er utstyrt med.

Diskutér artikkelen i forumet

Siste fra forsiden