Feature

Betal hva du vil for fem spill

The Humble Indie Bundle 2 er i salg.

Vi skriver vanligvis ikke saker om gode spilltilbud, men The Humble Indie Bundle 2 får bli et unntak. Her kan du nemlig betale akkurat hva du vil for en samling med fem spill, for Windows, Mac og Linux.

Braid.

Spillene er Braid, Machinarium, Osmos, Cortex Command og Revenge of the Titans. Alle er DRM-frie. I utgangspunktet går halvparten av inntektene til veldedige formål, men du kan selv endre på prosentandelene og eventuelt gi alt til veldedighet (eller bare fokusere på utviklerne, om du heller vil det).

Du kan også velge hvor mye av pengene som skal gå til de ulike veldedige organisasjonene, noe som er litt hendig etter som Child's Play kun i liten grad er aktive utenfor Nord-Amerika.

Machinarium.

Pakken ble lansert i går kveld, og har allerede solgt cirka 60 000 kopier.

Spillene i pakken

Braid ser i utgangspunktet ut som et plattformspill, men er i virkeligheten et hjernetrimspill hvor du må kontrollere tiden på ulike spennende måter for å komme gjennom omgivelsene. Vi kåret spillet til årets enspilleropplevelse i 2008.

Cortex Command.

Machinarium er et supersjarmerende eventyrspill hvor du styrer en liten robot som må forsøke å redde byen han bor i. Spillet skilter med håndtegnede miljøer og massevis av nøtter.

Revenge of the Titans.

Osmos er et abstrakt spill hvor du spiller en liten mikroorganisme som må spise mindre organismer for å kunne vokse. Problemet er bare at du bruker masse for å bevege deg, så jo mer du beveger deg, jo mindre blir du.

Cortex Command er et unikt spill hvor målet er å beskytte en hjerne i en underjordisk bunker, samtidig som du sender ut roboter til å sanke inn ressurser og ta knekken på fiendene. Spillet bruker avansert 2D-fysikk og ødeleggbare miljøer.

Revenge of the Titans er siste spill på listen, og en blanding av «tower defense» og mer ordinært strategispill. Dette spillet blir lansert i ferdig utgave i disse dager.

Les også
Anmeldelse: Machinarium

Siste fra forsiden