Brink utsatt til 2011

Bethesda bekrefter på E3

Skytespillet Brink kommer ikke til høsten.

Skytespillet Brink skulle egentlig lanseres til høsten, men nå har utviklerne bekreftet via Twitter at det har blitt utsatt til neste år. De har ikke kommet med noen grunn for utsettelsen, som gjelder alle plattformer.

Ikke bare godt nytt fra E3.

Brink foregår på The Ark, en diger, flytende by hvor skillet mellom rik og fattig har resultert i en slags borgerkrig. Den fattige, men idealistiske organisasjonen «Resistance» og rikfolkets sikkerhetsmyndighet «Security» kjemper mot hverandre, og spillerne må velge side i konflikten.

I kampanjemodus kan du spille alene, eller med opp til åtte andre spillere, og hvert nivå er et eget segment av historien. Du kan til enhver tid hoppe fra den nettbaserte delen til enspillerdelen uten problemer, og de to deler erfaringspoeng slik at om du føler at du blir overmannet på Internett så kan du klokke noen timer alene for å stille sterkere til neste gang.

Da vi tok en titt på Brink tidligere denne måneden var inntrykket at spillet virket bunnsolid og underholdende. Men nå må vi altså vente til neste år før vi får hendene i fullversjonen.

PS. Sjekk vår Spillkalender for slippdatoer. Her får du full oversikt over når dine favorittspill kommer!

Siste fra forsiden