The Elder Scrolls VI - Starfield

Bethesda skal verken vise Elder Scrolls VI eller Starfield på årets E3-messe

Dette er det eneste bildet vi har fått fra Elder Scrolls VI så langt, og ikke vil det bli mer på årets E3.
Bethesda

Bethesda har skapt mange forventninger med sine to annonserte titler Elder Scrolls 6 og det mystiske Starfield-prosjektet, og mange hadde nok håpet på noen glimt på årets E3. Det skjer visst ikke, ifølge studioet selv.

Som blant andre nettstedet VG247 rapporterer kom sjefsprodusent hos Bethesda Todd Howard med den skuffende kunngjøringen på spillfestivalen PAX East nylig.

– Før noen spør; vær så snill og vær tålmodig. Det kommer til å gå lang tid. Det er ikke noe vi kommer til å snakke om på E3, noen av de spillene, i år, sa Howard under Bethesda Game Days-sendingen.

Mystiske Starfield har kun dette teaser-bildet å skilte med enn så lenge.
Bethesda

Få opplysninger

Starfield ble kunngjort på E3-messen i fjor, og det er ennå fint lite som er bekreftet om spillet. Dryppene av hint vi har fått hittil har imidlertid indikert at det dreier seg om et åpen verden-rollespill i science fiction-sjangeren.

Spillet skal foregå i samme univers som Fallout-serien, men langt inn i fremtiden og langt unna Jorden, som betyr at tilknytningen til Fallout-historien ikke skal være spesielt sterk.

Det skal ellers by på 5-10 forskjellige raser, og spilleren kan angivelig reise rundt i rommet. Spillverdenen vil ha både verdener som fungerer som baser og ikke minst tilfeldig genererte verdener. Sistnevnte er ment å appellere til tilhengere av Minecraft-sjangeren.

Bethesda har tidligere uttalt at Starfield skal tøye grensene og at studioet tenker veldig langt inn i fremtiden med spillet, slik at det vi lager skal takle den neste generasjonen

Elder Scrolls VI på sin side ble også kunngjort på fjorårets E3-messe, og dette spillet vet vi ennå ingenting mer om, annet enn at også denne tittelen trolig designes for neste generasjons spillkonsoller.

Les også: Fallout 76 introduserer en haug med nyvinninger i Wild Appalachia »

Siste fra forsiden