Fallout 76 - Wild Appalachia

Fallout 76 introduserer en haug med nyvinninger i Wild Appalachia

Bethesda har rullet ut første del av spillets gratisutvidelse.

Bethesda fortsetter å pusle med Fallout 76, og denne uken slapp utvikleren den første av flere planlagte utvidelser for de neste månedene. Det hele er en del av det Bethesda kaller Wild Appalachia, en pakke med gratisinnhold for alle som eier spillet på PC, PlayStation 4 eller Xbox One.

Hjemmebrent, overlevelse og nye oppdrag

Her er lanseringsplanen for de ulike delene av Wild Appalachia.
Betehsda

Wild Appalachia-pakken begynner med Brewing and Distilling, en funksjon som lar spillere produsere hjemmebrent. Med Nukashine kan spillere invitere venne sine med på fest, og det finnes en rekke forskjellige oppskrifter å teste.

19. mars ruller Bethesda ut Fasnacht Parade, en feiring med diverse aktiviteter og belønninger å låse opp. Deretter er det klart for den nye spiller-mot-spiller-modusen Survival, som blir tilgjengelig fra 26. mars. Her kan spillere måle evner mot hverandre i kamper som har færre begrensninger, bedre belønninger og nye utfordringer.

I april venter nye måter å pynte leirplassen sin, muligheten til å selge gjenstander til andre spillere via salgsautomater og et kamera som lar spillere knipse blinkskudd i øst og vest.

To nye serier med oppdrag inkluderes også i Wild Appalachia. Den første, Shear Terror, slippes 9. april og ber spillere om å «skille monstre fra myter» gjennom en rekke møter med spillets interessante fauna. I Ever Upwards – med lanseringsdato 7. mai – er det tid for å leke speider, med ferske oppdrag dypt inne i skogen.

Til slutt venter den mystiske butikkeieren Purveyor, som lar spillere bytte inn uønsket utstyr mot sjansen for å få noe bedre. Purveyor introduseres 23. mai.

Fallout 76 har skapt mye hodebry for både Bethesda og for spillere.
Flerspillereventyret vil imidlertid ikke bli «free to play», lover utvikleren »

Siste fra forsiden