Fallout 76

Bethesda avviser rykter om at Fallout 76 blir «free to play»

Bethesda

I løpet av de siste par dagene har det dukket opp et rykte om at Bethesdas trøblete Fallout 76 snart blir gratis å spille, såkalt «free to play». Gitt at det bare er to måneder siden lanseringen har fans i sosiale medier og ulike nettfora rettet krass kritikk mot utvikleren for å tilsynelatende nok en gang skuffe de som kjøpte spillet.

Tirsdag ettermiddag kom Bethesda imidlertid på banen for å avvise ryktene, uten at utvikleren gjorde noe stort nummer ut av det. På spørsmål fra en spiller svarte utviklerens offisielle Twitter-konto enkelt og greit at det ikke stemmer at spillet snart blir gratis.

Saken fortsetter under Twitter-meldingen.

Altså må du fortsatt frem med lommeboken dersom du planlegger å kjøpe Fallout 76.

Misfornøyde fans

At de relativt vage ryktene i det hele tatt fikk fotfeste i Fallout-miljøet, sier riktignok mye om den slitte tilliten fans har til Bethesda akkurat nå. Fallout 76-lanseringen ble et mareritt for både spillere og utvikleren, med enorme oppdateringer og en rekke feil.

Siden lanseringen har Bethesda jobbet for å rette opp i problemene, men sagaen tar stadig nye vendinger. Først var det spillets Power Armor-utgave som ikke inneholdt det den lovet, deretter lekket utvikleren personlig informasjon på en haug med spillere og nå nylig ble spillere kastet ut av Fallout 76 for å ha sneket seg inn i et hemmelig rom i spillet.

Bethesda er ellers i gang med et nytt Elder Scrolls-spill.
Det kommer imidlertid neppe før neste konsollgenerasjon »

Siste fra forsiden