Bisarr Fallout 76-bug har gjort en spiller fullstendig udødelig

Prøver å drepe figuren sin, men får det ikke til.

Dette er den udødelige spillfiguren, her omringet av beklageligvis ufarlige fiender.
Imgur

Bethesdas nyeste innslag i Fallout-serien har ikke akkurat fått en varm mottakelse, og et av hovedproblemene med spillet er det brede mangfoldet av tekniske feil. Nå har det dukket opp en ny bug av det eksotiske slaget slaget.

Som blant andre Eurogamer rapporterer har figuren til en Fallout 76-spiller rett og slett blitt helt uovervinnelig. Spilleren lastet noen bilder av figuren opp på Imgur.

I en tråd på Reddit forklarer spilleren at figuren plutselig ble gitt «permanent godmode», noe som kanskje ville vært artig i noen tilfeller, men som for den aktuelle spilleren bare har blitt en plage.

Prøver å drepe figuren uten hell

Her prøver spilleren å kverke figuren med en atombombe – uten hell.
Imgur

– Figuren min er for tiden udødelig, og jeg mener virkelig udødelig. Hun kan til og med ta en atomebombeeksplosjon i ansiktet og være like fin. Det er bokstavelig talt ingen måter jeg kan drepe henne på, selv om jeg vil (og det vil jeg svært gjerne på dette tidspunktet), skriver spilleren.

Den uheldige Fallout 76-spilleren har snart nådd nivå 100 og klager over å ikke ha noe mer å gjøre i spillet annet enn «kjedelige» aktiviteter, siden han ikke ønsker å spolere resten av spillet med sin ufrivillige udødelighetsmodus.

Spilleren skriver at han har meldt fra til Bethesda om det inntrufne, men fikk etter én ukes ventetid kun et lite konstruktiv svar tilbake om hvordan man kan sjekke figurens status i spillet.

Det er uvisst om den snodige feilen er unik, eller om den har rammet flere spillere i skrivende stund. At Fallout 76 har mange feil er noe utvikleren selv forutså i forkant av spillets lansering.

Bethesda gikk faktisk så langt som til å innrømme at spillet kan ha «spektakulære feil», og siden den gang har vi blant annet meldt om en feil som førte til at hele spillet ble slettet, noe som gjorde at Bethesda måtte forlenge betaen.

Les også: Her er vår anmeldelse av Fallout 76 »

Siste fra forsiden