Fallout 76-betaen forlenges etter alvorlig bug som slettet hele spillet

Bethesda Softworks

I forbindelse med den forstående Fallout 76-lanseringen kom Bethesda nylig med en ærlig melding til fansen om at spillet kan inneholde «spektakulære» feil. Nå virker det som vi har fått det første eksemplet på nettopp det.

Som blant andre Eurogamer melder opplevde spillere som skulle teste ut betaen på tirsdag den 30. oktober at hele spillet simpelthen ble slettet fra PC-en. Spillet tar opp cirka 50 GB på harddisken.

Bethesda la selv ut en Twitter-melding hvor de opplyser at noen brukere har måttet laste ned Fallout 76-betaen på nytt.

Frustrasjon

Studioet refererer til emneknaggen #ExtendtheBeta på Twitter, hvor mange spillere ga uttrykk for stor frustrasjon etter å ha måttet gå gjennom hele den lange nedlastingen om igjen.

Som en konsekvens av det inntrufne opplyser Bethesda at de forlenger betaen for alle spillere på torsdag den 1.november med noen timer. Den nye tiden blir 14:00 - 23:00 amerikansk østkysttid, som tilsvarer 19:00 - 04:00 sentraleuropeisk tid.

Den 3. og 4. november blir betatidspunktene de samme som først kunngjort, altså henholdsvis 22:00 - 02:00 og 20:00 - 03:00.

– Vi vet at med omfanget av våre spill, og systemene vi lar dere bruke, vil uforutsette bugs og problemer alltid komme. Gitt det vi gjør med Fallout 76 vet vi at vi eksponerer alle sammen for helt nye, spektakulære problemer som ingen av oss har støtt på, skrev Bethesda i melding til fansen i forbindelse med betaen.

Trolig var det ikke denne type feil studioet hadde forventet.

Les også: The Elder Scrolls VI kommer sannsynligvis ikke før neste konsollgenerasjon »

Siste fra forsiden