Aions beta-planer offentliggjort

Bevinget nettspill

Planene for videre testing hinter om høstslipp.

For et par uker siden åpnet NCsoft sitt nye, massive online-spill Aion: The Tower of Eternity for utvalgte testere, inkludert 200 av våre lesere. Dette var en av de første i en rekke lukkede betatester for Aion, og de videre testplanene er nå blitt offentliggjort.

Eurogamer har fått de ferskeste tidene, og det går mot tre lukkede betaer i løpet av sommeren. Tidligere ble det kunngjort åpne testperioder i august, men disse er nå skjøvet tilbake. I stedet vurderes det nye, lukkede betaer i samme tidsrom.

Den neste, lukkede betaen går av stabelen fra 19. til 22. juni, og lar spilleren teste Asmodian-fraksjonen. I den påfølgende runden, 2. til 6. juli, økes den øvre grensen for erfaringsnivå, og i den siste åpnes spiller-mot-spiller-området The Abyss. Dette skjer fra 17. til 20. juli.

Hvis det ikke blir noen endringer i programmet ser det ut til at det blir lansering i september eller oktober. Hvis du vil vite mer om Aion: The Tower of Eternity kan du lese vår sniktitt fra den forrige, lukkede betatesten. For eventuelle muligheter til å delta i de andre betaene kan du holde et øye med spillets hjemmeside.

Diskutér artikkelen i forumet

Siste fra forsiden