Bilder og video fra PGR3

Project Gotham Racing 3 ser ut til å bli ett av de viktigste tidlige spillene for Xbox 360. Her er en video og noen heftige skjermbilder.

Project Gotham Racing 3 bygger videre på det svært populære gameplayet fra PGR2, hvor du ikke bare får poeng for å komme først i mål, men også for å utføre heftige stunts og farlige manøvre underveis. Spillet kommer med over 80 autentiske og lisensierte superbiler fra produsenter som Ferrari, Dodge og Lamborghini. Handlingen foregår i ekte byer, slik som New York og Tokyo.

De nyeste skjermbildene fra Project Gotham Racing 3 skal være hentet direkte fra spillet, og de ser rett og slett fryktelig lekre ut. Ta for eksempel en titt på hvordan omgivelsene flyter ut ("motion blur") for å simulere fartsfølelse og hvordan grafikkmotoren simulerer effekten av sollys.

Videoen stammer fra E3, og er rimelig kort, men likevel verd å se hvis du gleder deg til spillet. Her får du se hvordan flere heftige sportsbiler suser gjennom svært detaljerte bygater i en svært utrygg fart. Du finner den 12 MB-store videosnutten her:

Siste fra forsiden