Billy Mitchell

Billy Mitchell mistet Donkey Kong-rekordene sine – nå saksøker han Twin Galaxies for ærekrenkelse

Datagod, Wikimedia (CC BY-SA 4.0)

Billy Mitchell, mannen som tidligere holdt flere rekorder i Donkey Kong frem til de ble slettet etter anklager om juks, har saksøkt rekordnettstedet Twin Galaxies. Det melder Ars Technica tirsdag.

LES OGSÅ: Donkey Kong-stjernen Billy Mitchell har blitt tatt for juks »

Ifølge sakspapirene hevder Mitchell at Twin Galaxies skal ha utsatt ham for ærekrenkelse da det fjernet rekordene hans i april 2018. Det pekes spesielt til uttalelser i forbindelse med slettingen, som antydet at Mitchell var en juksemaker.

– En fornuftig leser vil tolke uttalelsene som at Twin Galaxies kaller Mitchell for en juksemaker som fortjente straff ved at de tok fra ham alle Twin Galaxies-rekordene og hindret ham i å sende inn flere rekorder, heter det i søksmålet.

Twin Galaxies påpeker at det aldri direkte kalte Mitchell for en juksemaker og at enhver uttalelse kun kan oppfattes som personlige meninger.

Nettstedet mener søksmålet kun har som hensikt å true med høye saksomkostninger slik at Twin Galaxies gir seg og Mitchell vinner tilbake rekordene sine. Det jobber nå med å få saken kastet ut allerede før den kommer så langt som til en rettssal, og spørsmålet om saken får fortsette skal avgjøres av en dommer i juli.

LES OGSÅ: Billy Mitchell: – Alt har blitt gjort i henhold til reglene »

Siste fra forsiden