Bilspill gjemt i Halo: Reach

Bungie belønner de oppmerksomme spillerne.

Halo Reach er i disse dager den store snakkisen for alle som eier en Xbox 360. Og om du ikke skulle si deg fornøyd med spillets betraktelige flerspillermuligheter allerede bør du kanskje kjøre gjennom enspillerdelen en gang til. Det ligger nemlig et ganske gøyalt såkalt påskeegg skjult i Sword Base-nivået.

Som videoen nedenfor viser; to spillere stiller seg på to spesifikke forskjellige steder etter å ha drept alle fiendene, og venter til indikatoren for «open door» kommer opp på begges skjerm. Når dere begge trykker X-knappen på samme tid så blir dere transportert til et stort område hvor det står to Warthog-biler klare.

Der begynner det såkalte Reach-racet, som er nettopp det det høres ut som: et kappløp. Det nye oppdraget som nå dukker opp på skjermen er «Win the race», og det er nå om og gjøre å kjøre kjappest gjennom sjekkpunktene og komme først i mål. Dessverre får man ingen premie for å vinne.

Det logiske spørsmålet blir dermed, hvem er det som har oppdaget dette? Som videoen viser er det ikke akkurat selvforklarende å finne disse to stedene på kartet.

Vet du om lignende morsomme skjulte gulrøtter i Bungies nyeste skyte-epos?

Her er videoen med fremgangsmåten:

Les også:Anmeldelse: Halo: Reach
Les også:Bungie straffer snikere
Les også:Microsoft straffer Halo-pirater


(Kilde: Joystiq)

Siste fra forsiden