Biomutant

Biomutant byr på action og akrobatiske krumspring i mai

Spillet fra svenske Experiment 101 har omsider fått slippdato.

THQ Nordic

Nesten et helt år etter at svenske Experiment 101 lovte at Biomutant fortsatt var på vei, har utvikleren faktisk kunngjort en slippdato. Actionrollespillet lanseres 25. mai, og blir da å finne på PC, PlayStation 4 og Xbox One.

Biomutant. (Video: THQ Nordic)

I en pressemelding avslørte utgiver THQ Nordic at spillet kommer i tre fysiske utgaver, med ulike suvenirer å plukke opp for de som er interessert. I tillegg kommer spillet også til digitale plattformer.

Videre varsler teamet at enda mer informasjon er på vei. I løpet av de kommende ukene og månedene vil Experiment 101 dele ytterligere detaljer om hva spillere kan forvente når Biomutant altså kommer til verden om fire måneder.

Mutantdyr i en åpen verden

Biomutant finner sted i en åpen verden, befolket av skapninger i alle fasonger og størrelser. Spillere lager sin egen pelskledde krabat, hvis ulike mutasjoner kan justeres og oppgraderes underveis for å gjøre figuren for eksempel raskere til beins, bedre i kampsport eller mer effektiv med skytevåpen.

Vi fikk en liten kikk på Biomutant under PAX Australia i 2019. Den gang gikk undertegnede fra med et stort sett positivt inntrykk, som ble løftet av spillets humoristiske fortellerstemme. Det var riktignok tydelig at det manglet en del finpuss, som kan forklare hvorfor fans har måttet vente en stund på spillet.

Arbeidet med å gi ut nytt Among Us-innhold tar også lang tid.
Utvikler Innersloth gikk nylig ut for å forklare hvorfor »

Siste fra forsiden