Biomutant

Biomutant-utvikleren lover at spillet fortsatt er på vei

– Vi jobber hardere enn noen gang.

THQ Nordic

Etter flere måneder med stillhet rundt actioneventyret Biomutant, har fans begynt å lure på hva som skjer og hvorvidt spillet kanskje var kansellert. All bekymringen har tydeligvis nådd utvikler Experiment 101s ører, og det svenske studioet rykket denne uken ut for å forsikre alle om at spillet fortsatt er på vei.

En av flere sjefsfiender i Biomutant.
THQ Nordic

– Vi vet at mange av dere lurer på om spillet fortsatt er i utvikling. La oss forsikre dere om at nå vi jobber hardere og er mer fokusert på spillet enn noen gang, skrev Experiment 101 i en uttalelse på Twitter.

– Vi gjør alt vi kan for å gjøre dette til det beste spillet vi noensinne har laget, og for at det skal bli så underholdende og flott som det er mulig å få til.

Utvikleren takker for både støtte og tålmodighet, og minner om at det faktisk er veldig mye jobb som går inn i å få ferdig et spill. Størrelsen på Biomutant gjør jobben enda tøffere, forteller teamet.

Hva en slippdato angår er Experiment 101 ikke klar for å gå ut med noe enda. Svenskene lover imidlertid å dele lanseringsplanene med fans så snart alle i studioet føler seg trygge på at de rekker datoen som blir satt.

Åpen verden-action med en dose humor

I Biomutant designer spillere sin egen lille krabat, som man styrer gjennom flere eventyr i en stor og åpen verden. Spillet kombinerer actionfylte kamper med rollespillelementer, der man hele utvikler figuren sin ved å tilegne seg nye mutasjoner.

Vi fikk en liten kikk på Biomutant under PAX Australia i 2019. Den gang gikk undertegnede fra med et stort sett positivt inntrykk, som ble løftet av spillets humoristiske fortellerstemme. Det var riktignok tydelig at det manglet en del finpuss, som kan forklare den lange stillheten fra Experiment 101.

Biomutant kommer til PC, PlayStation 4 og Xbox One.

Les også: Conan Chop Chop utsatt igjen »

Siste fra forsiden