Biomutant

Biomutant-utvikleren lover endringer basert på tilbakemeldinger fra fans

– Håper å få en oppdatering ut til spillere snart.

THQ Nordic

Forrige ukes lansering av Biomutant fikk en svært blandet mottakelse. Utvikler Experiment 101 har fulgt med på tilbakemeldinger fra spillerne, og lover endringer i en kommende oppdatering.

Biomutant-endringer er på vei.
THQ Nordic

Via Twitter ramset teamet opp en lang liste med elementer som er sendt tilbake til tegnebrettet. Først og fremst skal spillets omdiskuterte dialogsystem gjennomgå endringer, med både justeringer av tempo og flere innstillinger knyttet til fortelleren.

Videre varsler Experiment 101 endringer for vanskelighetsgrad og grafikkinnstillinger. I tillegg blir det justering av fiender, lyd, kampsystemet og gjenstandene og skattene man plukker opp underveis. Feil skal også lukes ut, skriver utvikleren, så det er altså en del som tas tak i.

Akkurat når oppdateringen kommer er ikke klart, men målet er å få den ut til spillere «snart». Mest sannsynlig kommer oppdateringen først til PC og deretter til PlayStation 4 og Xbox One, forklarer teamet.

Gamer.no var blant kritikerne som mente at Biomutant ikke var det helt store. Som undertegnede skrev bar spillet preg av mange uforståelige designvalg, som stadig vekk kom i veien for det som kunne vært en god opplevelse.

Les hele Biomutant-anmeldelsen »

Siste fra forsiden