BioShock 2 kunngjort

Endelig offisielt

Take-Two annonserte i går kveld den etterlengtede etterfølgeren til suksessen BioShock.

Etter måneder med hvisking og ryktespinning kunngjorde Take-Two og 2K Games i går at oppfølgeren til BioShock, som vår anmelder belønnet med en nier, er under utvikling.

I BioShock var handlingen lagt til en dystopisk femtitalls undervannsby hvor det aller meste har gått galt. Ryktene skal ha det til at historien i BioShock 2 utspiller på et tidspunkt før det første spillet.

BioShock 2 utvikles av 2K Marin, noe som kan bety at Ken Levine og hans 2K Boston har et annet prosjekt på gang. Ken Levine ser likevel ut til å være involvert, ettersom Take-Two har kommentert hvor viktig han er for franchisen. Spillet skal i følge en pressemelding fra Take-Two utgis en gang mellom august og oktober 2009. Ingen plattformer er foreløpig blitt nevnt, men 2K Games forteller til Gamer.no at det vil komme en mer detaljert kunngjøring senere denne uka eller tidlig neste uke.

BioShock var en av de store suksessene i 2007. Det vant en rekke internasjonale priser så vel som «beste enspilleropplevelse» her på Gamer.no. Take-Two rapporterer også at BioShock har solgt over to millioner kopier siden sin utgivelse i august i fjor.

Siste fra forsiden